Nr. 2 / 2018

23. Januar 2018 : Informationsveranstaltung zu LLM-Studium in England am 24.01.2018 um 12:15 Uhr im European Legal Studies Institute, Raum 44/E04

Prof. Dr. Christian Twigg-Flesner aus Warwick wird am 24.01.2018 um 12:15 Uhr im ELSI, Raum 44/E04, über die Möglichkeit eines LLM Studiums in England informieren. Dazu die folgende Info von ihm:

"This is intended to be an information session for any student who might be interested in studying for an LLM in England, and at Warwick, in particular. We offer a range of LLM programmes, including International Commercial Law, International Economic Law, International Corporate Governance and Financial Regulations, International Development Law and Advanced Legal Studies. There’s a brief presentation, and then I’d be happy to answer any questions. Probably no more than 30 mins overall."

Lassen Sie sich diese Möglichkeit nicht entgehen, sich aus erster Hand zu informieren oder schon einmal einen persönlichen Kontakt herzustellen!